mei 19, 2024

DC Event

dcevent.nl

Wat heb ik allemaal nodig als ik wil paardrijden?

minihorseshop

Ben je van plan om te gaan paardrijden of een van je kids is? Dan zijn er een aantal dingen echt essentieel en een paar dingen die vooral handig zijn om te hebben. Ben je op zoek naar een website waar je deze producten kunt vinden? Een goede website is Minihorseshop, hier verkopen zij zo goed als alles voor een hele degelijke prijs.

minihorseshop

De basis

Het allerbelangrijkste wat je nodig hebt is een cap, rijlaarzen, rijbroek en misschien wat borstels. Vaak hebben veel stallen ook borstel, maar het vaak best fijn om je eigen spullen te hebben en te kunnen gebruiken.

Een cap is verplicht om te dragen als jij wilt gaan paardrijden, daarom is deze ook zo essentieel. Rijlaarzen of jodphurs zijn ook belangrijk ook dit heeft te maken met de veiligheid. Met normale schoenen is de kans dat je vast blijft zitten best wel groot. Laarzen zijn zo gemaakt dat je voet niet door de beugel heen kan schuiven en je ook niet vast kan komen te zitten.

Een rijbroek en andere rijkleding is vooral heel fijn, maar niet verplicht. Als je eerst wilt kijken of het überhaupt wat voor je is dan hoef je dit nog niet per se aan te schaffen. Wil je er wel mee doorgaan dan is het wel lekker om echte rijkleding aan te schaffen.