mei 19, 2024

DC Event

dcevent.nl

Intensieve begeleiding bij Personal training in Eindhoven

Small group training

Met Personal training in Eindhoven wordt bedoeld dat je echt een op een sport met een trainer. Persoonlijke training dus. Anders dan in een regulier sportschool waar ieder voor zich traint en in sommige gevallen maar wat doet. Als je sport met een bepaald doel dan is personal training aan te raden. Het maakt niet uit of je traint voor een marathon, wat fitter en strakker wil worden, af wilt vallen of juist breder wil worden. Een personal trainer kan je helpen om jouw doel te bereiken.

Sportschool

Personal training in Eindhoven is echt maatwerk

Tijdens een personal training in Eindhoven train je samen met jouw coach. Je training is helemaal voor jou gemaakt op basis van jouw fysieke conditie, wensen en doel. Ook wordt in dit schema rekening gehouden met eventuele blessures. Het is dus echt maatwerk. Tijdens de training is er ook een op een begeleiding. Je personal trainer houdt je goed in gaten en zorgt dat je de oefeningen op de juiste manier uitvoert. Hierdoor voorkom je blessures en bovendien zorgt het er voor dat je sneller je doel bereikt. Bovendien kan hij je ook motiveren als je het niet meer ziet zitten waardoor je uiteindelijk meer uit je training haalt.

Personal training Eindhoven

Met deeldoelen creëer je sneller succeservaringen

De doelen zijn opgesteld in overleg met jou. Om succeservaringen te creëren wordt jouw doel opgedeeld in kleinere doelen zodat het beter te overzien is. Als jij je doel hebt behaald maar nog niet wilt stoppen met personal training in Eindhoven dan kun je ook kiezen voor een small group training. Hierbij train je samen met een paar anderen met een soortgelijk doel. Je hebt dus niet meer de echte een op een begeleiding maar er is nog wel veel meer aandacht dan in een reguliere sportschool.