april 19, 2024

DC Event

dcevent.nl

Liu Jo tassen

Liu Jo is een Italiaans merk dat in 1995 in Capri is opgericht. Liu Jo tassen worden gemaakt voor de modieuze en moderne vrouw en worden ontworpen om elegantie uit te stralen. Ook kwaliteit is bij Liu Jo tassen een belangrijk aandachtspunt. De tassen zijn daarom van hoge kwaliteit. Behalve tassen heeft het merk ook een aanbod aan portemonnees, kleding en andere accessoires. Kate Moss vertegenwoordigt het merk Liu Jo en past dan ook bij wat het merk wil uitstralen en overbrengen.

Modern en elegant

Ieder seizoen worden nieuwe Liu Jo tassen geïntroduceerd. De collectie is altijd verrassend, vrouwelijk en dynamisch. Elegantie en kwaliteit zijn kernwaarden voor Liu Jo tassen en met de tassen kan iedere jongedame en vrouw zich modern en elegant vertonen. Het gaat niet enkel om de look, de tassen van Liu Jo zijn namelijk ook praktisch. Met mooie materialen en vrolijke kleuren is er een uitgebreide collectie aan Liu Jo tassen en accessoires.

Uniek en stijlvol

Iedere Liu Jo tas heeft een eigen identiteit en is daarmee uniek. Er wordt rekening gehouden met de kleinste details en gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen. Zo ogen de producten elegant en verfijnd. Liu Jo tassen zijn er in allerlei soorten, zo zijn er crossbody tassen, schoudertassen, shoppers en totes, maar ook clutches en satchels. Voor elk moment kun je een passende, stijlvolle tas vinden. Behalve tassen, zijn er van Liu Jo ook portemonnees, handschoenen, hoeden, riemen en sieraden te vinden. Je kunt de producten online bestellen of ze bekijken in de winkel.