maart 4, 2024

DC Event

dcevent.nl

Autogas inbouw kan je het beste hier laten doen

autogas inbouw

Op zoek naar een garage die gespecialiseerd is in autogas inbouw, dan ben je hier aan het juiste adres.  LPG Spijkenisse, is een professioneel bedrijf waar je kunt kiezen uit verschillende merken autogasinstallaties. De medewerkers van deze garage kunnen jou daar meer over vertellen. Mocht jij van plan zijn om een gasinstallatie in jouw auto te laten bouwen, neem dan contact met dit bedrijf op. 

De eigenaar van dit bedrijf heeft al meer dan 20 jaar ervaring in deze branche. Nadat hij eerst in loondienst te hebben gewerkt, is hij voor zich zelf begonnen.  autogas inbouw

Wel of geen autogas inbouw laten uitvoeren

Al een tijd twijfel ik om autogas inbouw te laten doen, bij mijn wagen. Aan de ene kant lijkt het mij geweldig om voor slechts een paar euro te kunnen rijden. Maar de aanschaf van zo een LPG installatie houdt mij tegen. Ik heb bij sommige garages prijzen voorbij zien komen, daar zeg je U tegen. Tot ik bij LPG Spijkenisse de prijzen zag staan. Voor slechts €1500,- zal ik al zo een installatie in mijn wagen kunnen hebben. Hier hoefde ik niet langer over na te denken en heb meteen een afspraak gemaakt om een LPG tank in te bouwen. Voor de exacte kosten kan je het beste even contact opnemen met dit bedrijf.