april 23, 2024

DC Event

dcevent.nl

Gezocht onder rioolservice Eindhoven

Wij zijn vorige week lekker een weekje op vakantie geweest. Heerlijk tot rust komen en te genieten van de omgeving in Spanje!

Helaas bij thuiskomst was deze rust verdwenen…. Ons riool zat verstopt en we kregen het met geen mogelijkheid meer open. Doordat ik al wel eens vaker dit probleem heb gehad ben ik op het internet gaan zoeken naar een bedrijf die mij kan helpen. Door te zoeken onder rioolservice Eindhoven ben ik terecht gekomen op de website van Bos ontstopping. Hier wist ik zeker dat ze in de regio werkzaam zijn, tevens ook de kosten die bij hun een stuk lager is als wat ik elders gezien had. Dit heeft dan ook de doorslag gegeven om telefonisch contact met hun op te nemen om een afspraak te maken.foto

Ik hoop van harte dat ze zo snel mogelijk konden komen aangezien het ook niet mogelijk was voor mij om de wasmachine te gebruiken, na een week vakantie doe je dat graag! Uiteindelijk konden ze gelukkig de dag erna langskomen waardoor ik me geen zorgen hoef te maken. Het probleem hadden ze dan ook erg snel verholpen!