maart 4, 2024

DC Event

dcevent.nl

Kunststof techniek specialisten

logo_op_blauw_nieuw_uitsnede2

slijpen_close_175Een klant heeft ons specifieke opdrachten gegeven voor een groot project. Bij het project hoorde een speciale kunststof techniek die wij nooit eerder hadden toegepast. Het leek ons daarom een goed idee om de kunststof techniek door een specialist uit te laten voeren. Zo wisten wij namelijk zeker dat het goed zou gaan. De taak om een goed bedrijf te zoeken heb ik op mij genomen en daar ging ik gelijk achteraan.

Toeval

Nadat ik gezocht had op het internet kwam ik bij een bedrijf terecht dat heel erg dicht bij ons in de buurt lag. Het was toevallig dat het bedrijf gevestigd was in dezelfde stad, omdat ik hier niet specifiek naar had gezocht. De informatie op de website zag er goed uit en daarom nam ik contact op met het bedrijf “Euro-Techniek”. Via de telefoon zijn veel vragen van mij beantwoord en het leek mij een geschikt bedrijf om zaken mee te doen.

Bij het bedrijf ben ik langs gegaan om te kijken hoe zij te werk gingen. Het beviel mij heel goed en daarom zijn wij gaan samenwerken met het bedrijf.

De opdracht is goed uitgevoerd en onze klant was helemaal tevreden!