april 19, 2024

DC Event

dcevent.nl

Tevreden over Kapsalon Leiden

Al een aantal jaar ben ik vastenklant bij Kapsalon Leiden. Dat heeft natuurlijk een aantal reden. Het bedrijf heeft namelijk een goede service en beschikt over ervaren kappers. Dat is enorm belangrijk! Jonge kapsters leveren meestal minder kwaliteit, omdat ze niet genoeg ervaring hebben. Gelukkig heeft Kapsalon Leiden voornamelijk kapsters in dienst boven de 25 jaar, waardoor ze al de nodige ervaring hebben. 

Het bedrijf volgt met regelmaat cursussen om zo goed op de hoogte te blijven van de mode. Aangezien mode met regelmaat veranderd moeten zij nieuwe kniptactieken leren en toepassen op de klant. Doordat ze met regelmaat cursussen volgen kunnen zij jou een professionele knipbeurt geven.

Echt een aanraderherenkapper

Ondanks de drukte is het niet moeilijk om een afspraak te maken bij Kapsalon Leiden. Ze hebben namelijk veel plaatsen en dat zorgt ervoor dat je snel geholpen word. Als je een afspraak maakt hoef je nooit langer dan 2 minuten te wachten. In de tijd dat je moet wachten krijg je netjes een kopje thee of koffie aangeboden. De service is dus perfect, evenals het kwaliteit wat ze leveren. Bekijk daarom snel de website voor meer informatie. Ze staan je graag te woord!