maart 2, 2024

DC Event

dcevent.nl

Mijn ouders kochten een houten zwembad

Ik schrijf dit blog omdat mijn ouders een houten zwembad hebben aangeschaft bij BodyFit. Ik vond het eerst geen goed idee toen ze het me voorlegde want het was, dacht ik, een dure aanschaf en een beetje onnodig. Maar gelukkig hebben ze BodyFit gecontacteerd over de bouw van een houten zwembad en is dit goed gekomen. De offerte zag er prima uit en de kwaliteit is algemeen bekend.

Klantvriendelijke medewerkers

Voor mijn ouders vind ik het belangrijk dat ze goed worden behandeld, dat geeft me een goed gevoel. Gelukkig heeft BodyFit de beste medewerkers die genoeg aandacht geven aan hun klanten. Tijdens het realiseren van hun zwembad hadden de medewerkers genoeg tijd om ook een kopje koffie te drinken. Je snapt natuurlijk wel dat het heerlijk is als oudere mensen zijnde dat er mensen zijn die even een moment van rust pakken.

zwem4

Verder over het zwembad, na de aanleg en alles was afgewerkt, kon er gezwommen worden. Nu na een tijdje dat het zwembad er ligt, maakt iedereen er gebruik van en nog steeds werkt alles naar wens. De dienst en de service bijgeleverd bij het aangeschafte product laat je de prijs vergeten, want het is je geld echt wel waard!