mei 19, 2024

DC Event

dcevent.nl

De beste letselschadeadvocaat in Utrecht

logo

Het oplopen van letsel kan zeer veel oorzaken hebben. Als een ander persoon aansprakelijk is voor het letsel dat een persoon heeft opgelopen heb je als slachtoffer recht op een vergoeding van de gemaakte kosten. Voor een letselschadeadvocaat Utrecht ben je bij Hijink Advocaten aan het juiste adres voor de beste juridische hulp. 

Het schaderegelingstraject

Je zult op juridisch vlak tijdens het te doorlopen schaderegelingstraject natuurlijk zo goed mogelijk bij willen worden gestaan. Een letselschadeadvocaat Utrecht van Hijink Advocaten heeft een LSA keurmerk. Dit keurmerk houdt in dat de letselschadeadvocaat minimaal 500 uur per jaar bezig is met letselschadezaken en ieder jaar wordt bijgeschoold. Ook kunnen deze advocaten aanvullend aangemeld worden in het Register voor Letsel. hierdoor ben je verzekerd van de beste juridische hulp. Zo zul je tijdens het schaderegelingstraject als slachtoffer geen rechten laten liggen, 

Een onderhandelingsproces of een eventuele rechtszaak 

Alle advocaten van hijink Advocaten zijn in het bezit van het LSA keurmerk. Dit zijn advocaten dit minimaal 500 uur per jaar werken aan letselschadezaken en ieder jaar worden bijgeschoold. Zo zul je verzekerd zijn van de beste juridische hulp. De meeste schaderegeling trajecten kunnen worden afgerond met een onderhandeling. In sommige gevallen heeft de onderhandeling geen succes en zal de zaak  door een rechter beslist moeten worden. Hierbij is het natuurlijk erg prettig als je met dezelfde advocaat ook kunt verschijnen in de eventuele rechtszaak. Bij Hijink Advocaten ben je daarom ook verzekerd van de beste juridische hulp.